Om oss

Vi är ett företag som satsar inom IT- och mobiltelefonbranschen, med över 20 års erfarenhet bakom oss. Vi startade vår verksamhet 2013. Utöver vår fysiska serviceverkstad där våra tekniker tar hand om våra kunder professionellt, bedriver vi även e-handel inom bland annat elektronik, tillbehör och diverse prylar. Genom vår webbutik kan du köpa allt från mobilskal och laddare till hörlurar och begagnad elektronik, exempelvis spelkonsoler och datorer. Vårt sortiment uppdateras kontinuerligt för att möta våra kunders behov och önskemål.

Vi utför service på de flesta smartphones, surfplattor och datorer som finns på marknaden. Vi skräddarsyr även stationära datorer efter önskemål, både för kontor och gaming.

Vi utför reparationer på Samsung, Apple, Sony, HTC, Huawei och Nokia. Om enheten har yttre skador, såsom sprickor eller skador på ramen, utförs reparationen endast vid begäran mot extra kostnad.

När du skickar in din enhet till oss behöver vi din låskod för att testa den efter reparationen. Observera att vi inte återställer din mobil, vilket innebär att alla dina bilder, kontaktnummer och data kommer att finnas kvar. Vi rekommenderar därför att du gör en säkerhetskopia av den information du vill spara innan du skickar in enheten till oss.

Du kan skicka in din trasiga mobiltelefon eller surfplatta till oss, och vi bjuder på frakten. När du anlitar en fraktpartner, kontakta oss för att få en fraktsedel till närmaste DHL Servicepoint.

Observera att om din enhet har ovanliga problem eller vattenskada, kommer det att ta längre tid än normalt att reparera den. Vi kommer att informera dig om skadans art och eventuell reparationstid. Det går också självklart att lämna in din trasiga enhet direkt hos oss i vår butik om du har vägarna förbi.

Ni hittar oss på Hälsovägen 35, 25442, i Helsingborg där vi har vår butik och serviceverkstad.

Om ni vill handla på plats, hämta det ni beställt i vår butik, ha service eller bara titta in så är ni hjärtligt välkomna!

Helsingborgs Teknikcenter AB, ORG: 556943-4755.

Vi skickar många beställningar varje vecka till våra kunder.
En vy från vår butik.